Cautare

336 de rezultate pentru "hamza sergiu" (3.10 secunde)
Deputatul conservator Sergiu Andon a solicitat premierului Tariceanu, prin intermediul unei declaratii politice, sa deblocheze reforma din justitie prin inlocuirea ministrului Monica Macovei cu "un ministru onest si sincer, indiferent ce partid il sustine".
Avocatul liderului PC, Sergiu Andon, a confirmat si el ca hartiile cu pricina lipseau din dosar in momentul in care l-a primit de la CNSAS.
Sergiu Andon (dupa ce a atinge microfoanele): Curenteaza, domnule presedinte. Rog ca Secretariatul... si a fost curentat si domnul Márton Árpád inaintea mea.
Presedintele noii formatiuni este, evident, Cozmin Gusa, iar vicepresedinti sunt Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu. Secretar general este Sergiu Constantinescu, care provine tot din conducerea “Initiativei 2003“.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) mai are, deocamdata, ca vicepresedinte pe Aurelian Pavelescu, ca secretar general pe Sergiu Constantinescu, iar ca purtator de cuvant pe Lavinia Sandru.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, umanistul Sergiu Andon, a precizat ieri ca membrii comisiei au reglementat o situatie procedurala ciudata, in care pe agenda de lucru a comisiei se afla un proiect de lege vechi de cinci ani, de pe vremea cand prim-ministru era Mugur Isarescu.
Sergiu Andon, presedintele Comisiei Juridice, a afirmat in cadrul dezbaterilor, ca acest proiect de lege “nu este intru totul constitutional“.
Cristian Constantin Poteras (PDL), Rares Manescu Serban (USL), Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Stefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin Bratu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Tara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman), Sorina Hanea (Partidul Verde) si independentul Viorel Stefan Florescu.
In ciuda faptului ca de la inceputul mandatului principalele actiuni pe care le-a derulat il vizeaza pe numarul unu al PSD-ului botosanean, Constantin Contac si pe liderul social-democrat din Dorohoi, primarul Sergiu Lungu, prefectul sustine ca nu actioneaza politic.
Presedintele Comisiei Juridice de Disciplina si Imunitati, Sergiu Andon, a declarat ca a fost o dezbatere fara precedent, in care s-a incercat stabilirea intaietatii fie a disciplinei de grup parlamentar, fie a functiilor primite prin votul plenului.
In replica, presedintele comisiei, Sergiu Andon (PC), a afirmat ca “delasarea“ unor responsabili din ministere si “poezia din capul unor consilieri“ nu pot justifica acceptarea de catre Parlament a unor prevederi neconstitutionale in legea privind abilitarea Guvernului.
(Sergiu BALASCAU) Contac demis de legea anticoruptie Prevederea legala principala care sta la baza destituirii presedintelui Consiliului Judetean (CJ) este articolul 95 din pachetul de acte normative anticoruptie adoptat in 2003.
Cu toate ca Biroul comisiei hotarase joi ca dezbaterile sa inceapa saptamana viitoare, Camera a avut program de lucru in comisiile permanente, ocazie cu care deputatii Puterii au adus in discutie necesitatea dezbaterilor la regulament, remarcand faptul ca s-a consumat intervalul de 24 de ore intre depunerea proiectului de modificare si inceperea dezbaterilor.Sedinta nu a fost lipsita de tensiuni, deputatii opozitiei parasind sala pe motiv ca nu li se acorda cuvantul si dorind sa lase comisia fara cvorumul regulamentar necesar desfasurarii lucrarilor.Presedintele Comisie Juridice, deputatul conservator Sergiu Andon, a absentat de la lucrari, functia de presedinte revenindu-i vicepresedintelui Cornel Stirbet (PNL).
Sambata, 29 octombrie a.c., sala „Sergiu Celibidache” a Liceului de Arta Constanta a gazduit Adunarea Generala a Ligii Alesilor Locali a Partidului Ntational Liberal pentru Regiunea 2 Sud Est.
dr Sergiu Nistor, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", presedinte al ICOMOS Romania dr. Maria Alexandrescu Vianu, CsI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Maria Berza, expert in politici culturale dr.
(Sergiu BALASCAU) Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani nascut in 1957, la Crasnaleuca absolvent al Facultatii de Stiinte Economice economist la Combinatul Chimic Savinesti, la Administratia Financiara Neamt si Botosani, director director la Vinalcool inscris in PNL in 1992, vicepresedinte al PNL Botosani, din 2001 presedinte a demisionat de doua ori si a revenit de fiecare data fost consilier judetean, actual senator Corneliu Popescu, vicepresedintele PNL Botosani nascut in 1961, la Sulita absolvent al Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii "Al.I.Cuz " Iasi profesor de matematica, director societate mica si microintreprindere, director societate mijlocie, director la "Euro As Company " fost consilier local, consilier judetean in 2000-2004 actual consilier judetean si presedinte al Companiei Nationale de Administrare a Fondului Piscicol
Initial, comisiile juridica, pentru invatamant si pentru drepturile omului ar fi trebuit sa elaboreze un raport comun asupra proiectului de lege pana la 22 decembrie, dar presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a precizat ca acest termen nu poate fi respectat din cauza celor 300 de amendamente care au fost depuse si care trebuie analizate.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Sergiu Constantinescu, secretarul general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), a anuntat ieri ca partidul sau a decis sa-i confere lui Adriean Videanu (foto), primarul general al Capitalei, Diploma de participare la "Ocolul Bucurestiului in 10 promisiuni electorale" si trofeul "Marmura din faianta pentru primarul de la Alianta".
Ion Iliescu incearca sa se impace cu Traian Basescu Drumul batatorit de PSD catre DNA a fost urmat ieri si de Miron Mitrea, acuzat de luare de mita si primire de foloase necuvenite si care a trebuit sa dea socoteala despre casa pe care i-a ridicat-o mamei sale printr-o companie a lui Sergiu Sechelariu.
google-analytics.com